0497 52 51 58

Over Britt

Britt Faes

Britt Faes typeert zich als een jonge ambitieuze onderneemster. Na haar Bachelor in Toerisme- en Eventmanagement en omscholing naar vastgoedmakelaar via de Syntra avondopleiding, heeft ze zich volop in het ondernemerschap gegooid en ontplooit tot de persoon die ze vandaag is. Hardwerkend, oog voor detail, gedreven, resultaatgericht, maar bovenal iemand die het belang van de klant steeds voorop stelt.

Vrolijk en goedlachs staat ze 7 op 7 paraat om uw verkoop probleemloos te laten verlopen. Met haar warme persoonlijkheid en persoonlijke aanpak zet ze zich steeds ten volle 100% in voor een zorgeloze verkoop en aangename samenwerking. Eerlijkheid, vertrouwen en open communicatie zijn volgens haar de sleutel tot succes.
Contacteer Britt

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedmakelaar
Als gedreven vastgoedmakelaar zal ze steeds tot het uiterste gaan om het beste resultaat te bekomen. Samen kunnen terugblikken naar een vlotte en zorgeloze verkoop, daar doet ze het voor. Ze haalt haar voldoening niet enkel uit het sluiten van een deal, maar vooral uit de gelukzaligheid van de klanten.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.